X20 S60 16-20 tonn

En tiltrotator for maskiner i mellomklassen mellom 16 og 20 tonn

Steelwrist tiltrotator er utviklet for å levere den styrke og levetid som er et must for større gravemaskiner. Med en gjennomtenkt konstruksjon kombineres rå kraft med presisjon og den jevne gangen i både rotasjon og tilt-funksjonene, forenkler arbeidet ditt og gjør deg fleksibel til å ta på deg en rekke utfordrende nye jobber.

Girhus, overdel og underdel i helstøpt seigherdet stål, herdede akslinger og stempelstenger, ettermonterbar gripekassett med firefinger grip, dobbeltvirkende tiltsylindere og sentralsmøring.

Tilvalg til tiltrotatoren

Styresystem

For å få maksimal ytelse av din gravemaskin, anbefaler vi at du velger XControl, det mest avanserte og sikre styresystemet.

Gripekassett

Våre tiltrotatorer kan utstyres med firefingergrip noe som gjør din gravemaskin enda mer fleksibel. Når du har prøvd å jobbe med grip, vil du aldri vil være uten igjen.

Sentralsmøring

Våre tiltrotatorer kan med fordel utstyres fra fabrikken med sentralsmøring tilpasset markedets ledende sentralesmøresystemer. Vi installerer systemet fra fabrikken som deretter kobles til maskinens smøresystem via hurtigkobling.